מנהל מקרקעי ישראל

  • חוב מינהל מקרקעין
    יואב | 18/01/2009 17:05

    קיבלתי תשלום חוב על דירה שהיתה לפני 30 שנה שיכת להורים ונמכרה ההורים נפטרו לפני 15 שנה כנראה לא העבירו את הבעלות במנהל בטבו כן האם יכולים לחייב אותי לשלם על חוב של ההורים האם אין חוק התישנות לחוב (כמה שנים יכולים לחייב) חיבו אותי ב 5000 ש"ח החל מ1973 עד היום מידע נוסף: מינהל מקרקעין

    • מנהל מקרקעי ישראל
      | עו"ד שרון עזרא | 18/01/2009 20:11

      שלום רב אם החוב שייך לתקופה שלאחר מכירת הממכר, יש להודיע למנהל על קיומו של הסכם מכר, ושיחייבו את הבעלים החדשים. לגבי התיישנות- תלוי מה מהות החוב ויש לו גם חריגים. לא ניתן להשיב במסגרת הפורום. בברכה, שרון עזרא, עו"ד