חוב ישן על מקרקעין

  • חוב מינהל לנכס שנמכר לפני 30 שנה
    יואב | 15/01/2009 12:24

    קיבלתי חוב לתשלום ממנהל מקרקעים(5000ש"ח) על דירה שהיתה ונמכרה לפני 30 שנה על שם ההורים מה גם שההורים נפטרו לפני 15 שנה רשום במנהל שהנכס עדיין על שם ההורים בטאבו לא האם זה אפשרי לדרוש ממני תשלום על דירה ש30 שנה לא שלנו בכלל וגם ההורים נפטרו לפני 15 שנה

    • חוב ישן על מקרקעין
      עו"ד זהר ארד | 15/01/2009 21:46

      יש לבדוק את הוראות הסכם המכר עליו חתמו בזמנו ההורים ז"ל. כמו כן, יש לברר מדוע העסקה לא הושלמה ברישום על שם הקונים (אולי בגלל החוב...). מומלץ לפנות לעורך הדין שייצג בזמנו את ההורים ולבקש שיבדוק את העניין.