הפרת חוזה על ידי המשכיר

  • תיקונים וחדר תפוס בדירה שכורה
    אורית | 09/01/2009 14:09

    בעלי ואני שכרנו דירה בת 4.5 חדרים. יש לנו 2 בנים קטנים. אציין כי זו שנתינו השנייה בדירה. החלפנו את האסלה כי היא הייתה שבורה, בעל הבית מסרב להשיב לנו את הכסף. בחצי חדר יש דברים ששיכים לבעל הבית, הוא הבטיח שיפנה אותו, עד עכשיו לא פינה וזה בניגוד לחוזה. בשבועיים האחרונים פנינו אליו בעניין פטרייה בכל קירות הבית, הקירות שחורים הפטרייה גורמת לתחלואה גם לילדיי וגם לנו, אנו חולים וזה גורם לנו לאיבוד ימי עבודה וכן להעדרות ילדיי מהגן. פנינו לבעל הבית הוא אמר לנו להביא בעל מקצוע, הבאנו בעל מקצוע שנתן הצעת מחיר, בעל הבית אמר שזה יקר לו. איננו יודעים מה לעשות, אנחנו ישנים בסלום על הרצפה כי אנו פוחדים להמשיך לחלות. החדר תפוס, ולא משלם לנו עבור האסלה, שלחנו לו מכתב שאם לט יתקן את הקירות ולא ישלם עבור האסלה ולא יפנה את החדר, אנחנו נבטל את השיקים שמסרנו לו עבור שכירות של שנה שלמה. האם זה צעד נכון, מה עלינו עוד לעשות, האם לתבוע אותו עקב כך. אנו פוחדים שאם נבטל את השיקים הוא יתבע אותנו.

    • הפרת חוזה על ידי המשכיר
      | עו"ד שרון עזרא | 11/01/2009 10:26

      אורית שלום ייתכן שיש לכם עילה לביטול החוזה מחמת הפרתו על ידי המשכיר. אנא פנו לעו"ד כדי שיקבל מכם את מלוא האינפורמציה הרלבנטית וילווה אותכם בהליך זה. תוכלי לפנות גם דרך האתר בבקשה לייעוץ אישי, ללא תשלום, לצורך הכוונה נוספת. בברכה, שרון עזרא, עו"ד