שאלה לא מובנת

  • העברת זכויות
    אפי | 07/01/2009 02:52

    האם אפשר לבטל העברה במתנה מהורה לבן אם הרישום של הזכויות נעשה במינהל אבל טרם נעשה רישום הבעלות בטאבו ע"ש הבן.

    • שאלה לא מובנת
      איגנציוס | 07/01/2009 09:53

      ובכל זאת, רישום במינהל ורישום בטאבו אילו שני דברים שונים. רישום במינהל הינו רישום "דקלרטיבי" היינו, הצהרתי, (תרצה - ללא דין חייב) בעוד שרישום בטאבו הינו רישום "חוקי". לא אכנס לעובי דיני הקנין, משאלתך קשה היה להבין האם כבר העברת את הזכויות במינהל, ואם כן, ובוודאי שלא נעשה רישום בטאבו, כי אין עדיין "זכות" רישום בטאבו. קיצר, תיסגר על השאלה שלך.

      • רישום
        אפי | 07/01/2009 10:58

        תודה על תשובתך . אכן כפי שאתה אומר , רשמנו תצהירי העברת זכויות במתנה. האם אני יכול להתחרט ולא לעשות את הרישום בטאבו . לא הבנתי מתי יש למקבל המתנה את הזכות לרישום בטאבו .

        • ביטול עסקה
          עו"ד שרון עזרא | 07/01/2009 11:37

          שלום רב יש מקרים בהם ניתן לבטל העסקה. התשובה לשאלה תלויה בעובדות הרלבנטיות למקרה הספציפי שלך אשר בשלב זה אין לי מידע לגביהם. תוכל לפנות דרך האתר בבקשה לייעוץ אישי, ללא תשלום, לסיוע נוסף. בברכה, שרון עזרא, עו"ד