חנייה שהפכה למחסן

  • הפיכת חניה רשומה בטאבו למחסן
    יגאל | 24/12/2008 14:12

    שלום רב, תיאור המצב: אני גר בבית דירות משותף בו לכל דירה צמודה חניה הרשומה בטאבו. החניות מצויות בקומת החניון בבנין, ומסומנות בתוואי צבע על קרקעית החניון, דירה דירה והחניה שלה. אחד הדיירים בבניין הפך את החניה שלו, הגובלת בחניה שלי, למעין מחסן והחל מאחסן בה מטלטלין (ארגזים, מקרר וכו'). בעשותו כן, הוא לא עבר את "קו הגבול" של חנייתו ולא פלש לחנייתי, אך מערום הארגזים מאיים ליפול על רכבי. השאלה: האם הוא יכול לעשות בחנייתו ככל העולה על רוחו ? האם קיימת דרך משפטית לבקש ממנו לפנות את כל השטויות שלו משם ? תודה רבה למשיבים המבינים וחג שמח ! יגאל

    • חנייה שהפכה למחסן
      | עו"ד שרון עזרא | 24/12/2008 16:18

      יגאל שלום ראשית, יש לבדוק בעירייה האם ניתן לעשות שימוש, במקום המיועד לחנייה, גם למחסן. אם לא- ניתן לבקש התערבותם. אפשרות אחרת היא לטעון בפניו כי השימוש שהוא עושה פוגע בזכויות קניין שלך, ולבקשו להסיר המטרד. בברכה, שרון עזרא, עו"ד