השכרת חניה

  • השכרת חנייה
    ורד | 08/12/2008 23:10

    קניתי דירה ויש לי חנייה רשומה בנסח טאבו. אין לי רכב. האם יש לי זכות להשכיר את החנייה שלי? האם זה מחוייב להיות לאחד מדיירי הבית, או לדייר מבניין אחר? כמה נהוג לגבות על השכרת חנייה? אודה לתשובותיכם המלומדות.

    • השכרת חניה
      עו"ד זהר ארד | 09/12/2008 13:41

      אין מניעה להשכיר את החניה. לא חייב להיות לאחד הדיירים. גובה דמי השכירות משתנה מאיזור לאיזור בהתאם למצוקת החניה הקיימת בסביבה. באיזורים מסויימים בתל אביב למשל ניתן לקבל 600-700 ש"ח לחודש בגין מקום חניה.