תכנון מס

  • שאלה בנושא העברה ללא תמורה
    ירון | 01/12/2008 14:27

    הנני יורש מחצית דירה יחד עם אחי שיורש את המחצית השניה של דירת מגורים. ברצוננו למכור את הדירה לבני ואשתו. אני מעוניין להעביר את המחצית שלי לבני בהעברה ללא תמורה ואילו אישתו של בני תרכוש את המחצית של אחי (כך לכל אחד מהם תהיה מחצית דירה). רציתי לדעת האם זו הדרך הנכונה ומהם ההיבטים המיסויים של עסקה כזו.

    • תכנון מס
      עו"ד זהר ארד | 01/12/2008 21:01

      אין באפשרותינו לערוך בעבורכם תכנון מס מתאים במסגרת הפורום. מומלץ כי תפנו לקבלת יעוץ אישי. תוכלו לעשות זאת גם דרך הפורום.