הפיכת חנייה למחסן

  • הפיכת חניה למחסן
    יעל | 30/11/2008 09:14

    אני עומדת לקנות דירה בבבנין משותף. לדירה שאני עומדת לקנות יש חניה מתחת לבנין, תחומה בשלושה קירות. האם מותר לי לסגור את החניה על מנת להפכה למחסן?

    • הפיכת חנייה למחסן
      עו"ד שרון עזרא | 30/11/2008 09:51

      אני מניחה כי יש לך עו"ד שמלווה אותך בעסקת הרכישה. אנא התייעצי עימו בעניין זה ובדקו הנושא למול הועדה המקומית ודרישות התב"ע. בברכה, שרון עזרא, עו"ד

      • תודה ושאלת המשך
        יעל | 30/11/2008 13:32

        עדיין אין לי עו"ד (כי טרם החלטתי לרכוש את הדירה, זה די תלוי בנושא המחסן, ויקח זמן עד שאוכל להגיע בבוקר למשרדי התב"ע). האם יש מניעה חוקית לסגור את החניה עם שער חשמלי (במקום קיר רביעי) ובפועל להשתמש בה כמחסן? או שכל עוד אני לא סוגרת עם קיר זה בוודאות חוקי?