קרוואן על גלגלים

  • הצבת משרד בקראוון
    יובל | 28/11/2008 15:57

    הצבתי במגרש פרטי קראוון המשמש כמשרד זמני , מהעיריה באו ודורשים ממני לפנות אותו , השאלה שלי היא מהן האפשרויות העומדות לרשותי , האם אני יכול להתקין גלגלים על הקראוון כמו שראיתי בהמון מקומות ואמרו לי שזהו סידור המקובל על הרשויות , כמו כן יש לי שאלה מדוע באתרי בנייה מציבים משרדים כאלה כמשרדי מכירות ומשרדי מהנדסים וכו' מבלי שהרשיות דורשות רישוי

    • קרוואן על גלגלים
      עו"ד שרון עזרא | 29/11/2008 18:35

      יובל שלום, העובדה כי במשרדי מכירות רבים יש קרוואן לא אומרת שלא הוסדר נושא הרישוי, וגם אם לא- אין זה אומר שזה חוקי. העקרון הוא שהמבנה לא יהיה מבנה הטעון היתר בנייה. בדוק מול הרשות המקומית מה דרישותיה בעניין זה.ייתכן שהפתרון של גלגלים אכן מספק. בברכה, שרון עזרא, עו"ד

    • מה הוא מבנה לא טעון היתר בנייה
      אינה | 03/12/2008 14:17

      הייתי רוצה להבין מה אומר המונח כשמטרתי להבין אם יש אפשרות להציב מבנה ללא היתר בנייה ובעיקר מה אומר החוק לגבי אדמה חקלאית. האם יש סוג מבנה שכן מותר להציב על קרקע חקלאית תודה רבה