מכירת נכס

  • מימוש נכס ירושה הרשום במנהל מקרקעי ישראל
    דחוף | 26/11/2008 23:04

    לאחר שנרשמו היורשים כבעלי זכויות בנכס. מה השלב הבא למכירת הנכס לצורך חלוקת הכספים בין היורשים?

    • מכירת נכס
      עו"ד שרון עזרא | 27/11/2008 10:03

      בדר"כ, אחרי שהזכויות במנהל נמכרו על שם היורשים, יש לחפש קונה ולערוך הסכם מכר. בכדי לבחון האם במקרה הספציפי יש פעולות נוספות שיש לעשות בטרם עריכת הסכם המכר, תוכלו לפנות בבקשה לייעוץ אישי, דרך האתר, ללא תשלום. בברכה, שרון עזרא, עו"ד