תתעקש שירשום!

  • הערת אזהרה
    דני | 23/11/2008 16:34

    שלום רב! הקבלן שרכשתי ממנו את הדירה לפני כ 4 שנים עדיין לא רשם על שמי הערת אזהרה למרות שלדיירים אחרים הוא עשה כן, מה הדין?

    • תתעקש שירשום!
      + | 24/11/2008 09:49

      הערת אזהרה נועדה ע"מ להדליק נורה אדומה לרוכש פונטציאלי אחר שכבר נעשתה עסקה בדירה זו. אל תוותר!!! חו"צ בחוזים סטנדרטיים במקרקעין רשום שהמוכר מתחייב לרשום הערת אזהרה על שם הרוכש. תראה אם הסעיף רשום בחוזה שלך. אם כן אז הוא מפר את החוזה גם. בכל מקרה דבר עם הקבלן שיפעל מיידית לרישום הערת אזהרה. עצה שלי - תגבה זאת גם במכתב. הערת מערכת:לקריאה נוספת: רישום מקרקעין