זכויות שוכר

  • זכויות בדירה לשוכר
    בר | 22/11/2008 11:44

    אני משכירה דירה לאדם מסויים משנת 2004 האם האדם הנ"ל עלול לטעון שיש לו חזקה על הבית? מספר אנשים הזהירו אותי שאסור להשכיר את הדירה ברצף למשך תקופה ארוכה כל כך לאותו שוכר. הייתי רוצה לדעת מהי התקופה שלאחריה עלולות להווצר בעיות? מהן הבעיות העלולות להווצר? ואיך ניתן להתגונן מפניהן? בתודה בר

    • זכויות שוכר
      עו"ד זהר ארד | 23/11/2008 17:35

      בר שלום, אין מניעה להשכיר נכס לתקופה ארוכה לאותו שוכר, אך יש לוודא שבכל תקופת השכירות יהיה הסכם שכירות בלתי מוגנת בתוקף. בברכה, זהר ארד, עו"ד

      • תודה על תשובתך
        בר | 24/11/2008 15:23

        תודה