מחזיק לצורכי ארנונה

  • ארנונה
    צבי | 17/11/2008 13:04

    אני מתגורר בבית עם אימי , שהיא בעלת הנכס (הדירה) היחידה. חשבון הארנונה מגיע על שמה בלבד (למרות שכתובת מגורים זו רשומה לי ב- ת.ז.) האם זה מצב תקין שאני לא מופיע בחשבון הארנונה ? אם התשובה היא כן, אזי יש לי שאלה נוספת: על מנת לקבל תו חניה ברחוב מגוריי, עלי להמציא חשבון ארנונה אחרון משולם, האם העדר שמי בחשבון הארנונה עשוי למנוע ממני קבלת תו חניה ? בתודה מראש, צבי

    • מחזיק לצורכי ארנונה
      עו"ד זהר ארד | 17/11/2008 21:53

      צבי שלום, אמך הינה בעלת הנכס והמחזיקה בו ועל כן הארנונה היא על שמה. ככל שאתה מתגורר בדירה וחפץ להירשם כמחזיק בדירה, לבד או במשותף עם אמך, עליך להמציא לעירייה הסכם המקנה לך זכויות בדירה. לגבי התנאים לקבלת תו חניה - אנא פנה לעירייה. בברכה, זהר ארד, עו"ד