ילקוט הפרסומים

  • הערת הפקעה - ילקוט פרסומים
    מירית | 31/10/2008 19:33

    שלום רב, בבעלותנו מגרש באיזור חיפה, על פי העתק רישום מפנקס הזכויות, ישנה הערת הפקעה בילקוט הפרסומים. ברצוני לדעת: היכן באינטרנט אוכל למצוא את ילקוט הפרסומים? אם לא באינטרנט, היכן אוכל למצואו? אשמח מאד על תשובתכם בהקדם, שכן הנושא דחוף לנו ביותר. רב תודות ושבת שלום, מירית

    • ילקוט הפרסומים
      עו"ד זהר ארד | 31/10/2008 19:38

      תנסי אולי לחפש באתר של משרד המשפטים בכתובת שלהלן: http://www.justice.gov.il/MOJHeb/Reshumot/Pirsumim/

      • ילקוט פרסומים
        מירית | 31/10/2008 20:31

        תודה, אך ילקוט הפרסומים שמספרו כמספר המופיע אצלי, דן בנושאים שאינם רלוונטים למגרש, כך לפחות לפי הכותרת שכן אין אפשרות להיכנס לתוכן הילקוט. האם אתה או אחד מעורכי הדין בפורום, מכירים אתר נוסף? אם כן, זה יכול מאד לעזור.

        • נסי לפנות לאחת הסיפריות הציבוריות או לועדה המקומית  לת
          עו"ד שרון עזרא | 05/11/2008 09:39