חוזה פיתוח עם מנהל מקרקעי ישראל

  • חוזה פיתוח
    דניאל ק | 25/09/2008 15:31

    שלום, חתמתי על חוזה פיתוח עם מינהל מקרקעי ישראל. הם דחפו לי שם סעיף שמעניק להם זכות מאוד רחבה לחזקה משותפת במגרש, כניסה אליו והעברת תשתיות ללא מגבלות ולכל מטרה. שאלתי היא מה נפקותו של סעיף זה... האם מקובל? האם מישהו מכיר כזה דבר? האם יש לי איך להתחמק מהסעיף הזה?

    • חוזה פיתוח עם מנהל מקרקעי ישראל
      עו"ד שרון עזרא | 26/09/2008 17:01

      דניאל שלום חוזה הפיתוח הם בדר"כ סטנדרטים. תוכל לעיין בנוסח המקובל באתר של מנהל מקרקעי ישראל. לא ברו ר לי לאיזה סעיף בדיוק אתה מתכוון, אך כאמור, בכל מקרה, החוזים בדר"כ אינם נתונים למו"מ. בברכה, שרון עזרא, עו"ד