עו"ד אשר טולדנו משיבך

  • בדיקות תכנוניות לנכס
    ד | 22/09/2008 09:42

    שלום, מה זה אומר לעשות בדיקות תכנוניות לנכס? אשמח להסבר קצר ומהיכן שואבים את המידע.. תודה

    • עו"ד אשר טולדנו משיבך
      ashit | 22/09/2008 19:02

      בדיקה תכנונית כוללת בחובה בדיקת תוכנית בניין עיר (תב"ע) החלה על המקרקעין, קיומם של היתרי בנייה, הגבלות, החלטות הועדה המקומית בעניין המקרקעין נשוא הבדיקה וכו'. המידע יכול להתקבל ב- 2 אופנים: האחד, שכירת שירותיו של שמאי מקרקעין שיגיש דו"ח מפורט על המצב התכנוני - חוות דעת עליה תוכל להסתמך לכל דבר ועניין (כולל כתובת במקרה של תביעות) והשני, על-ידי פנייה למחלקת מידע במינהל ההנדסה של הרשות המקומית, על-מנת שתימסור לך דף מידע על המצב התכנוני התקף . כמובן, רצוי שתתיעץ עם עורך דין הבקיא בתחום על מנת שיכוון אותך. בהצלחה ושנה טובה.

      • מודה לך מאוד  לת
        ד | 23/09/2008 11:10