הוספת יחידות דיור שלא כדין

  • יחידות דיור
    אלי | 15/09/2008 23:23

    אצלנו בבנין עשו יחידות דיור (מאחר ואנחנו הדיירים לא יכולים לעשות אלה רק להתלונן בעייריה ) והעירייה לא עושה כלום מצידה לא מתיחסים כבר יותר משנתיים השאלה שלי מה ניתן לעשות ?! והאם אתם יכולים ליעץ לי על איזה עורך דין טוב (אני מפ"ת) שיכול לעזור לנו בנושא זה ?! בתודה

    • הוספת יחידות דיור שלא כדין
      עו"ד זהר ארד | 16/09/2008 12:13

      אלי שלום, הדיירים יכולים להגיש תביעה כנגד בעל הדירה שפוצלה שלא כדין בדרישה להשיב המצב לקדמותו ו/או בגין הנזקים שנגרמו להם ו/או בגין ירידת ערך דירותיהם. בנוסף, יתכן וניתן לעתור כנגד העירייה על כך שהיא אינה אוכפת את חוקי התכנון והבניה בתחומה המוניציפלי. איננו ממליצים על עורכי דין במסגרת הפורום אך תוכל לנסות לפנות לקבלת יעוץ אישי באתר ויעשה מאמץ לסייע לך. בברכה, זהר ארד, עו"ד