יש לבחון את הוראות תקנון הבית המשותף בעניין זה

  • תשלום מסי וועד הבית לפי שטח הרצפה
    שלי ש | 12/09/2008 23:51

    שלום רב.האם מחסן אישי של דייר ששטחו רשום בטבו דירתו ונמצא בשטח של הבניין מגורים משוטף משמש כתוספת ל"שטח הרצפה הבנוי" לצורך חישוב מיסי וועד בית ואחזקת רכוש משוטף כפי שמופיע בסעיף 58 של חוק מקרקעין תשכ"ט. שלי

    • יש לבחון את הוראות תקנון הבית המשותף בעניין זה  לת
      עו"ד שרון עזרא | 13/09/2008 16:44

      • מה עושים שאין תקנון של בנין משוטף?
        שלי ש | 13/09/2008 18:49

        אין תקנון,בבנין אמורים לפעול לפי סעיף 58 ואין פרוש חד משמעי.מהכתבה של עו"ד טלי קסלב מתאריך 09/10/07 אפשר להבין שגם שטח המחסנים מחושב לצורך המיסי הוועד. תודה מראש http://www.lawforums.co.il/objDoc.asp?PID=915&OID=1756&DivID=1

        • תקנון מצוי
          | עו"ד שרון עזרא | 14/09/2008 12:00

          בהעדר תקנון מוסכם, חל התקנון המצוי הקבוע בחוק המקרקעין. אני מציעה כי תפנו לייעוץ פרטני אשר יבחן את המבה הרישומי של הבניין מול הוראות התקנון המצוי כדי להשיב לשאלתך הספציפית האם יש להכליל שטח המחסן כשטח דירה. בברכה, שרון עזרא, עו"ד

          • תודה  לת
            שלי ש | 14/09/2008 19:50