הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

תשובה

  • תביעת פינוי
    דודי | 12/09/2008 12:08

    שלום אני שוכר בית הוגשה כנגדי תביעה הצהרתית לפינוי ע"י המשכיר שלי במהלך תקופת השכירות גרם לי המשכיר נזקים רבים. האם אני יכול להגיש במסגרת כתב ההגנה גם תביעה נגד המשכיר על הפרות חוזה מצידו לאורך כל תקופת השכירות או שיש צורך בהליך נפרד?

    • תשובה
      ashit | 12/09/2008 17:26

      שלום רב, כמו בכל הליך אזרחי של תביעה אתה יכול להגיש עם כתב ההגנה שלך גם תביעה שכנג בגין נזקיך הנטענים. כתב תביעה שכנדד מצריך תשלום אגרה בשיעור של 2.5% מגובה התביעה. עו"ד אשר טולדנו

    • תביעה נגד המשכיר
      עו"ד שרון עזרא | 13/09/2008 16:43

      דודי שלום בדר"כ ניתן להגיש, בד בבד עם הגשת כתב ההגנה, תביעה נגדית- כספית. יחד עם זאת יש לבדוק את סוג ההליך המדויק אשר נפתח נגדך, שכן יש הליכים מסויימים (כגון- תביעה בסדר דין מקוצר בטרם ניתנה רשות להגן), שאינם מאפשרים זאת. בברכה, שרון עזרא, עו"ד

      • תודה, מדובר בתביעה בסדר דין מקוצר
        דודי | 14/09/2008 11:55

        אם מדובר בתביעה בסדר דין מקוצר אז איך אני מבקש את המגיע לי?

        • פינוי בסדר דין מקוצר
          עו"ד שרון עזרא | 14/09/2008 12:05

          דודי שלום כעקרון, אתה צריך לעבור את המשוכה הראשונה של מתן בקשת רשות להגן, אחרת ינתן נגדך צו פינוי.לכן יש חשיבות רבה לשלב זה. מאחר ומדובר בהליך משפטי, כדאי שתיוועץ עם עו"ד. עו"ד אף יבדוק את נסיבות המקרה ואת הטענות המשפטיות. יאמר כבר כעת, כי טענת נזקים לא בהכרח תמנע הפינוי ולכן יש לשקול הדברים לגופו של מקרה.תוכל לפנות לאתר בבקשה לייעוץ אישי לקבלת הבהרות נוספות. בברכה, שרון עזרא, עו"ד