אופציה

  • אופציה
    אורית | 10/09/2008 16:02

    אבקש לדעת למרות שהדירה רשומה רק על שם בעלי האים מבחינה משפטית השוכרת יכולה לנצל את שיחתי איתה בפלפון ולהסכמתי להמשך אופציה מבחינתי זה היה בגדר הצעה והיא כעת מנצלת זואת בעלי לא הסכים לאופציה מאחר שהוא רוצה למכור את הדירה לפי דבריה היא הקליטה אותי האים משפטית ההקלטה יכולה לשמש את השוכרת להסכמה למרות שבעלי דיבר איתה והסביר לה על אי הסכמתו . לפי חוזה היתה אמורה להודיע בכתב מעבר לזה היא גם לא משלמת את הוצאות הבית חשמל וכו'. תודה מראש דחוף ביותר.

    • אופציה
      עו"ד זהר ארד | 10/09/2008 17:13

      אורית שלום, בכדי להשיב לשאלתך יש צורך לקרוא את הסכם השכירות. מי חתום על ההסכם? האם יש סעיף הקובע ששינוי להסכם יעשה בכתב בלבד? באופן כללי נראה כי הוראות הכתובות של ההסכם יגברו על כל סיכום נטען בע"פ על אחת כמה וכמה עם סיכון נטען זה נעשה עם מי שאין לו זכויות בנכס. בברכה, זהר ארד, עו"ד