העברת מחסן מדירה לדירה בבית משותף

  • העברת מחסן בבית משותף מדירה לדירה
    מוטי | 09/09/2008 22:16

    דייר שברשותו מחסן בבית הרשום כבית משותף, מוכר את דירתו הנוכחית לה צמוד המחסן ורוכש דירה אחרת באותו בית משותף, איך והאם נדרש לתשלום מיסים כעיסקה והיאך מעבירים המחסן ברישום כצמוד לדירה החדשה ???

    • העברת מחסן מדירה לדירה בבית משותף
      עו"ד זהר ארד | 10/09/2008 17:20

      מוטי שלום, כעקרון אין בעיה למכור או להעביר מחסן מדירה לדירה באותו הבניין. יחד עם זאת, מדובר בעסקה במקרקעין אשר מעבר להשלמתה ברישום בטאבו, תדרוש תיקון צו הבית המשותף. אם הבניין טרם נרשם זה יותר פשוט. לתשומת ליבך, יש חשיבות לסדר ואופן ביצוע העסקאות ועל כן מומלץ להתייעץ בעו"ד בטרם ביצוע דיספוזיציות כלשהן. תוכל גם להיעזר בפניה ליעוץ אישי באתר. בברכה, זהר ארד, עו"ד הערת מערכת:לקריאה נוספת: רישום מקרקעין