תמ"א 38

  • תמ"א 38 - אישור דיירים
    נילי | 27/08/2008 18:05

    לא ענית על שאלתי קודם (משעה 11:03) קודם שאלתי מכמה דיירים (ב- %) אזדקק לאישור על מנת להוציא אל הפועל תוכנית תמ"א 38 - שיפוץ הבנין תמורת זכויות בניה ? (יתכן והוספתי פרט מיותר ומבלבל לגבי מבנה הבית המשותף - לענין השאלה זה לא רלבנטי - נצא מנק' הנחה כי מדובר בבנין אחד)

    • תמ"א 38
      עו"ד שרון עזרא | 28/08/2008 14:44

      נילי שלום מאחר והוראות החוק מורכבות והתשובה לשאלה תלויה במהות התוכנית עצמה שרוצים לבצע, אני מפנה אותך להוראות חוק המקרקעין (חיזוק בתים משותפים מפני רעידת אדמה), תשס"ח- 2008 אשר מתיחס לנושא הרוב הנדרש. בברכה, שרון עזרא, עו"ד