אישורי מיסים והעברת זכויות במקרקעין

  • חברה משכנת
    רונית | 23/08/2008 20:56

    אני מתמחה בשבועות הראשונים. ברצוני להעביר דירה, הרשומה אצל חברה משכנת. יש לי אישור של ועד בית, אשר אין חובות לועד הבית עד אחרי מועד מסירת הבית. אולם, מאז חלפו כשנתיים ונמסר לי ע"י המאמן כי יש צורך בחידוש האישור. מדוע?? תודה, רונית.

    • אישורי מיסים והעברת זכויות במקרקעין
      עו"ד שרון עזרא | 23/08/2008 23:19

      רונית שלום בעת רישום הזכויות בפועל, אישור ועד הבית ואישור העירייה צריכים להיות בתוקף ביום העברת הזכויות בפועל, כדי למנוע מצב שבו יועברו זכויות מקום בו באותה העת קיים חוב שלא שולם. בברכה, שרון עזרא, עו"ד