תלוי מה רשמתם בבקשה

  • כתובת למסירת מסמכים בטופס בקשה לרישום מקרקעין
    סמדר | 21/08/2008 10:53

    שלום לכם אני נמצאת בהליכי רישום קרקע שירשתי מאימי ז"ל. הכתובת שעורך הדין רשם ככתובתי היא רק ער מגורי. כתובת לקבלת מסמכים היא כתובת עורך הדין. לא נוח לי עם זה, האם זה תקין שאני לא אקבל את הדואר והאם יש באפשרותי להתעקש על כתובתי המלאה ככתובת לקבל מסמכים? תודה על תשובתכם. הערת מערכת: לקריאה אודות רישום מקרקעין >>

    • תלוי מה רשמתם בבקשה
      ד | 21/08/2008 11:07

      את יכולה לרשום בבקשה שאת מבקשת שיפנו אלייך מסמכים, אבל זה ללא ספק מקובל שמעבירים לכתובת העו"ד. אם את חוששת מהעו"S שלך - למה את נותת לו לייצג אותך?! אמון זה דבר בסיסי..

      • כתובת למסירת מסמכים בטופס בקשה לרישום מקרקעין
        סמדר | 21/08/2008 11:15

        תודה על תשובתך. אכן אני לא בוטחת בעורך הדין, והוא לא עורך דין שלי. הוא בן משפחה שגם לו יש זכויות במגרש וש"נדחף" לטפל בנושא, ללא שנתבקש וללא שקיבל ייפוי כוח מאף אחד מהמעורבים במגרש. אני רוצה לקבל את המסמכים אלי ולא אליו. האם בקשתי סבירה? המגרש רשום של שם סבי שנפטר לפני 20 שנה והורישו לאימי (שנפטרה בינתיים) ולאחיה. אחד מבני הדודים הוא אותו עורך דין מידע נוסף: רישום מקרקעין

      • כתובת למסירת מסמכים
        עו"ד שרון עזרא | 21/08/2008 11:25

        סמדר שלום הכתובת שלך הרשומה בבקשה איננה חשובה. מה שחשוב הוא הכתובת שרשומה בבקשה של המטפל ברישום, שהוא עוה"ד. במקרה כזה, המסמכים ישלחו לעוה"ד המופיע כמטפל בבקשה, וזאת גם אם כתובתך הרשומה בבקשה לרישום מקרקעין היתה רשומה במלואה. בברכה, שרון עזרא, עו"ד

        • המשך תשובה
          עו"ד שרון עזרא | 21/08/2008 11:37

          אם את לא רוצה שהמסמכים יגיעו לעוה"ד, אזי תדאגי ששמו לא יופיע כ"מטפל בבקשה". אם החומר כבר הוגש- זה מאוחר מידי. בכל מקרה, אין בעיה לבדוק האם הרישום בוצע לביעות רצונך. פשוט תזימני נסח טאבו לאחר שהרישום יבוצע. בברכה, שרון עזרא, עו"ד