בנייה בלתי חוקית

  • עיריית רמת גן אישרה לאדריכל בניה בצורת ח
    להי | 18/07/2008 19:31

    ברור היה שהבניה הזו תביא לעבירת בניה לאחר זמן מה נסגר השטח הזה בקיר ללא היתר בניה זה קרה בעבר האדריכל מכר את הדירה והקונים של הדירה למעשה עושים שימוש בשטח משותף באופן חד צדדי האם כדייר בבניין אני רשאי לתבוע דמי שימוש בשטח המשותף האם פניה למפקח על הבניה יכול להביא לפסיקת תשלומים או פתרון הבעיה תודה מראש

    • בנייה בלתי חוקית
      עו"ד שרון עזרא | 19/07/2008 11:27

      להי שלום, כדי להרוס את הבנייה הבלתי חוקית יש לפנות לועדה המקומית (מחלקת הנדסה) ולבקש את התערבותם. הרשות יכולה להגיש כתב אישום כנגד הבעלים ובקשה למתן צו הריסה כנגד הבנייה הבלתי חוקית. דרך אגב, גם אתם יכולים להגיש לבית משפט תביעה אזרחית למתן צו הריסה (ואני מפנה אותכם למאמר שפורסם בארחונה, פרי עטי, באתר זה, בעניין הריסה של בנייה בלתי חוקית). בעניין פיצויים- אם וככל שיש מקום לתביעה, אזי יש להגישה לבית משפט שלום. בברכה, שרון עזרא, עו"ד