תגובה

  • תפקידי עו"ד בעיסקה
    אלעד | 09/05/2008 11:30

    מה התפקידים של עו"ד של הקונה ומה התפקידים של עו"ד של המוכר בעיסקת מקרקעין לפי המקובל?

    • תגובה
      גל אלפרון עורכת דין | 09/05/2008 23:08

      על קצה המזלג- תפקידו של עורך דינו של המוכר, הוא להבטיח את כספי המוכר, ולבדוק מהם חיוביו הכספיים טרם ביצוע העסקה (היטל השבחה, וסעיפי פטור מתשלום מס שבח) תפקידו של עורך דינו של הקונה- הוא לבדוק את המצב המשפטי של הנכס, היכן רשום,האם יש שיעבודים על הנכס,בידקת המצב התכנוני באמצעות אנשי מקצוע,בדיקת החיוב בהיטל השבחה . כמובן שיש לנהל מו"מ באשר לתנאי החוזה ותפקיד זה מוטל על עורכי הדין של שני הצדדים