עיקולים

  • בתים שלא רשומים בטאבו
    יעל | 16/04/2008 17:19

    האם ניתן לבצע עיקול על בתים שלא רשומים בטאבו? למשל בתים של ערבים במזרח ירושלים (רשומים בפנקסים אחרים,לדוגמא קושן...)

    • עיקולים
      עו"ד זהר ארד | 16/04/2008 19:24

      יעל שלום, בהחלט שניתן לעקל נכסים שלא רשומים בטאבו. יש לפנות לבית המשפט או להוצאה לפועל בבקשה להטלת עיקול תוך תיאור הנכס שמבוקש לעקלו ומקום ואופן רישומו. ככל שינתן צו שיפוטי המאשר את הטלת העיקול יש להפנות את הצו לגוף אשר מנהל את הרישום בכדי שירשום על כך הערה בספריו. שאלות נוספות על עיקולים תוכלי להפנות לפורום הוצאה לפועל ו/או לפורום בתי משפט באתר זה. בברכה, זהר ארד, עו"ד