צילום תעודת הזהות

  • צילום תעודת זיהוי
    דן | 10/03/2008 23:04

    עמדתי לחתום חוזה לרכישת דירה נתתי למוכר את צילום תעודת הזיהוי שלי לשם הכנת חוזה אצל עורך הדין שלו.לצערי הסתבר כי המוכר הינו נוכל והעסקה לא יצאה אל הפועל .שאלתי היא האם קיימת איזושהיא סכנה שצילומי תעודת הזהות שלי אצלו

    • צילום תעודת הזהות
      עו"ד טלי קסלר | 11/03/2008 23:02

      קצת קשה לדעת מה אפשר לעשות עם צילום תעודת זהות. ככל שזה נוגע לנדל"ן - אם יש לך נכסי נדל"ן שבבעלותך, תפקח עין ותוודא מדי תקופה שלא נעשות פעולות כלשהן בנכסים שלך שלא בידיעתך. כעיקרון, את רוב הפרטים הרשומים בתעודת הזהות אפשר להשיג די בקלות גם באמצעים אחרים.