השלמת טיפול בעסקה

  • עסקת מכר שלא נרשמה בטאבו
    אבי | 29/01/2008 14:50

    הדירה של אימי נקנתה לפני כעשר שנים נעשה חוזה אצל עו"ד אימי שילמה את כל הכסף ונכנסה לדירה, העו"ד חלה ולא פעל כלום בנושא ואפילו לא דיווח לרשויות המס, מוכר הדירה נפטר והעו"ד חולה בידינו יש את המסמכים הבאים שטרי מכר חתומים יפוי כח לעו"ד הנ"ל וחוזה מכר איך אפשר להתקדם ולהגיש אישורי מיסים כאשר אין מי שיחתום לרשויות המס?

    • השלמת טיפול בעסקה
      עו"ד משה כהן-זאדה | 30/01/2008 11:11

      שלום אבי, על מנת להשיב באופן ענייני וממצה לשאלתך, עלי לראות את כל המסמכים ומה באמת הוגש. אם לא דווחה העסקה לשלטונות המס אזי יש להגיש בקשה מיוחדת עקב הנסיבות. אני ממליץ בחום שהדבר יעשה ע"י עו"ד המתמחה בתחום! לפרטים נוספים ניתן לפנות לפניה דחופה.