מדרגות מס רכישה

  • מדרגות מס מופחתות
    רחלי חכם יוסף | 27/01/2008 15:24

    אודה על קבלת מידע קצת יותר נרחב אודות הפחתה במדרגות מס, היכן בודקים? איך יודעים כמה הפחתה מגיעה? רק אזכיר, מדובר באישה שרוכשת דירה חדשה, כאשר את דירתה הקודמת העבירה ללא תמורה לבנה. בתודה מראש.

    • מדרגות מס רכישה
      עו"ד משה כהן-זאדה | 27/01/2008 17:32

      שלום רחלי, לנוחותך מצ"ב הקישור להודעה בדבר מדרגות המס המעודכנות באתר של משרד האוצר הוראת ביצוע מיסוי מקרקעין מס' 04/2008 - מדרגות מס רכישה - עדכון סכומים (ינואר 2008)