פינוי שוכר

  • השוכר נשאר בדירה לאחר סיום תקופת השכירות ע"פ החוזה והמשיך לגור ולשלם דמי שכירות. האם אני יכול לפנות  לת
    ברוך | 20/01/2008 18:23

    • פינוי שוכר
      עו"ד זהר ארד | 21/01/2008 22:16

      ברוך שלום קבלת דמי השכירות על ידך ללא כל מחאה או הסתייגות עשויה להתפרש כהסכמה שלך להארכת הסכם השכירות בפועל. רצוי כי תדרוש מן השוכר לפנות את הדירה תוך זמן סביר של כמה שבועות לכל היותר, ולא, תיאלץ לפנות לערכאות בבקשה לצו פינוי. רצוי לפתור את העניין בהסכמה שכן בהליכים משפטיים יודעים רק איפה "נכנסים" ולא תמיד יודעים איפה ומתי "יוצאים". בהצלחה.

    • נא להפנות את שאלתך לפורום דיני חוזים  לת
      עו"ד משה כהן-זאדה | 22/01/2008 14:56