תביעה לסילוק יד

  • צו פינוי
    מושיק | 27/11/2007 11:25

    שלום רב.. נמצא אצלי בדירה שוכר שמסרב להתפנה ואף לא משלם .. אני רוצה להוציא נגדו צו פינוי - מה עליי לעשות מה הפרוצדורה בבקשה??

    • תביעה לסילוק יד
      עו"ד זהר ארד | 27/11/2007 12:19

      שלום רב עליך להגיש לבית המשפט השלום תביעה לסילוק יד. ניתן להגיש את התביעה בהליך של סדר דין מקוצר (לפרטים נוספים על הליך זה אנא פנה לפורום בתי משפט). בנוסף, ניתן להוסיף לתביעה גם של סעד של אכיפה או פיצוי לגבי תשלומי שכר הדירה שלא שולמו. לחילופין, ניתן לבקש מבית המשפט לפצל את הסעדים ולתבוע בעתיד את דמי השכירות וכל נזק כספי שנגרם לדירה. עוד פרטים על ההליכים בבית המשפט ניתן לקבל בפורום בתי משפט. בהצלחה.