תגיש בקשה לבית המשפט לענייני משפחה עם מומחה בדין ז

  • שאלה דחופה!!!! בנושא אפוטרופסות...
    עדי | 15/02/2009 09:43

    מיקרה בו חסויה נמצאת בחו"ל ומונתה לה שם (בנ"י) אפוטרופסית. יש לחסויה חשבון בנק בארץ אך הבנק אינו מסכים לקבל את הצו מנ"י מטעמים ברורים. מה עלינו לעשות? האם זה אפשרי שהאופוטרופסית תמונה בארץ על אף שהיא אינה מתגוררת פה? האם לבקש בקשה לאכיפת פסק דין זר? אשמח לכל תשובה....תודה....

    • תגיש בקשה לבית המשפט לענייני משפחה עם מומחה בדין ז
      שקד | 15/02/2009 10:05

      תמצא עו''ד ישראלי מומחה בדין זר, תכנס לאתר פסקי דין בישראל ותלמד על הרקע המוסרי וההצלחתי של אותו אחד ואז תמנה אותו.

    • חסויה הגרה בחו"ל
      עו"ד מ. שיפמן | 15/02/2009 19:38

      שלום רב אם החסויה בחו"ל והאפוט' בחו"ל הרי שלטעמי אין סמכות לבימ"ש בארץ לדון בענינה של החסויה. אם בימ"ש בחו"ל יתן צו כלשהו בנוגע לחשבונות בארץ צריך יהיה לפעול בדרכים המשפטיות המקובלות כדי לממש את הצו. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר