מסירת צווי עיקול- דיני משפחה

  • עוד שאלה דחופה
    שאלה דחופה | 01/01/2009 11:39

    העורכת דין של אישתי שמה לי ליד הדלת אתמול בלילה מעטפה עם צווי עיקולים. ראיתי את המעטפה רק היום בבוקר. ואתמול היה לה היום האחרון שבו היא היתה צריכה למסור לי את המעטפה (היא שמה את זה בעשר בלילה כשישנתי). האם זה נחשב שהיא מסרה לי את המעטפה או שאני יכול לטעון שלא קיבלתי את זה בזמן. כשכתוב מסירה אישית זה לא אומר שצריך למסור לי את העיקול ביד? ולא לשים לי אותו בלילה ליד הדלת? יש לי עורך דין אבל הוא לא מייצג אותי בעיקולים כי אין לי כסף נוסף לשלם לו על זה. אז אני זקוק להצעה שלכם.

    • מסירת צווי עיקול- דיני משפחה
      עו"ד מיקי שיפמן | 01/01/2009 17:53

      שלום רב המקבל אמור לחתום על טופס אישור מסירה שאם לא כן לא ניתן להוכיח שהחומר נמסר כדין. חובתה של האישה לדאוג שהחומר יגיע לידיך. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר

      • בכל זאת מחדד את השאלה.
        שאלה דחופה ביותר | 01/01/2009 18:25

        היא טוענת שאדם אחר שם את זה ליד הדלת ושהיא שלחה אסמס לעו"ד שלי ואמרה לה. ובכלל היא לא פנתה לעו"ד כי טענה שזה כתב ראשון והיא לא ידעה אם אני מיוצג למרות שהעו"ד שלי דיברה איתה ואמרה לה שהיא מייצגת אותי. (לפני שהחלטנו שהיא לא תייצג אותי בעיקול). אם ככה, אז האם בכל זאת המסירה שהיא עשתה לי ליד הדלת היא חוקית? גם כשהיא לא החתימה אותי ולא מסרה את הניירות לעו"ד שלי. אבל סימסה לה ושלחה בנאדם זר לשים את זה ליד הדלת? אני יכול לטעון שקיבלתי את זה רק היום בבוקר ושכבר עבר הזמן של המסירה?

      • אבל תמיד ניתן לטעון

        שהיו במקום 3 פעמים והוא לא היה/לא ענה ולכן זה הודבק לו על הדלת, וכמדומני זה נחשב כמסירה...