דיני משפחה

  • קניין שביושר מול חילוט
    יוני | 20/11/2008 14:22

    בהתאם להלכת אהרונוב, ידוע כי יש קניין שביושר למי מבני הזוג שלא רשום על נכס, וקניין זה גובר על עיקולים ונושים אחרים. האם ידוע מה קורה כשמול הקניין שביושר בא הליך של חילוט ? ? ?

    • דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 21/11/2008 18:52

      יוני שלום, שאלתך אינה ברורה דיה ו/או כללית מדי, ולכן לא ניתן להשיב עליה. אנא הוסף פרטים לגבי המקרה הספציפי - בברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת

      • קניין שביושר מול חילוט
        יוני | 22/11/2008 15:05

        זוג שנישא אחרי 74' וגרים בדירה שרשומה רק ע"ש הבעל ושנקנתה טרם הנישואים, אך בזמן שהיו ידועים בציבור. לימים הבעל הורשע בפלילים והמדינה חילטה את הדירה. כעת עומדת השאלה האם האישה זכאית למחצית מהזכויות בדירה מכוח קניין שביושר, או שהליך החילוט יגבר והאישה לא תהא זכאית ?