לתבוע אב על נזק שנגרם כתוצאה מנטישה

  • מעוניינת לתבוע את"אבי"
    הלנה | 16/10/2008 19:35

    אני מעוניינת לתבוע את אבי לאחר שהתגרש מאימי ניתק כל קשר איתי ואני בת 6 . חוץ מלשלם מזונות מעולם לא ראיתי אותו יותר.הוא גרם לי לנזקים נפשיים ואי יכולת לפתח זוגיות בריאה.שלא לדבר על מחסור כלכלי ובכלל עזרה שאב אמור לספק , חובתו כאבי. אני רוצה לתבוע אותו שיידעו כל האבות הנוטשים שלא יוצאים מזה בזול על כל ילד מושפל שהוריו נטשו אותו .מי שנטש ישלם את המחיר ! אשמח לקבל עזרה וייעוץ משפטי למי לפנות?

    • לתבוע אב על נזק שנגרם כתוצאה מנטישה
      עו"ד מיקי שיפמן | 16/10/2008 23:16

      שלום רב אע"פ שהענין מורכב וקשה ביותר ישנה קונסטלציה משפטית בה ניתן לתבוע אב במסגרת של תביעה נזיקית כנגדו. הענין שווה בדיקה מעמיקה. ניתן ליצור קשר עם מערכת האתר במסלול "יעוץ אישי". בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר

    • תביעה נזיקית - דיני משפחה
      עו"ד ג. שחף | 16/10/2008 23:18

      אני מצרף לך את פסק דין אמין. זה הבסיס למה שאת מחפשת. תקראי.... תלמדי..... ותשקלי היטב לאן את נכנסת.... את מוזמנת לפנות שוב לפורום או לפנות למסלול הייעוץ האישי בברכה. גיל שחף, עו"ד

      • תודה  לת
        הלנה | 17/10/2008 14:56