למה לקחת עורך דין מישראל?

  • הלואה
    bul | 05/10/2008 15:43

    שלום שמי גד,יש לי בעיה ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעזור. אחותי ואני נמצאים בארהב,ורציתי לדעת אם יש אפשרות לקחת עורך דין בישראל שיש לו את הסמכות ליצג אותי בארהב. אז ככה,לפני שנה וחצי פתחתי עסק עם אחותי ובעלה חנות לבלטות.לפני שפתחנו את העסק היה לי חששות אז אמרתי להם שאני לא בטוח ,הם ידעו על זה והחלטנו ביחד שאם אני יחליט לצאת הם יחזירו לי את הכסף שסמתי ושמתי הרבה כמעט את כל חסכונתי. רציתי לעשות חוזה,אך אחותי אמרה אין צורך אנחנו משפחה.אני היתי נאיבי אני כל חי עזרתי למשפחתי ,נהנית לעזור אז אמרתי אני יעזור להם לפתוח את החנות ואחרי כמה זמן אם זה לא זה אז אני אלך,וכה זה היה. היום כבר שנה וחתי והם לא יחזירו גרוש,כבר אמרתי להם בואו נעשה הסדר תנו לי כל חודש קצת,אך אחותי אומרת שהמצב קשה ואין להם מה לתת. דרך אגב החנות עדין שלהם רק הם לקחו שוטפים אחרים. רצתי לדעת אם אני יכול לתבוע אותם. תודה גד.

    • למה לקחת עורך דין מישראל?
      שיר | 05/10/2008 17:48

      אם אתם גרים בארה"ב והעסק בארה"ב קח עורך דין אמריקאי, זה יעלה לך הרבה פחות וגם הוא יכיר טוב יותר את החוקים. אם יש לך בעית שפה חפש עו"ד יורד או יהודי אמריקאי דתי.

      • Thanks  לת
        bul | 06/10/2008 03:27

    • עו"ד ישראלי באמריקה
      עו"ד מיקי שיפמן | 05/10/2008 21:01

      שלום רב יש אפשרות שעו"ד ישראלי ייצג אותך בארה"ב אבל הוא חייב להיות בעל רישיון עריכת דין בארה"ב וספציפית באותה מדינה בה אתה גר. תבדוק בכל זאת אפשרות לקחת עו"ד אמריקאי... בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר

      • Thanks  לת
        bul | 06/10/2008 03:28