תגובה

  • אודה לתגובה עצה מכל מי שיכול
    לירון | 26/09/2008 15:56

    ביום ג' היה דיון בבית דין רבני. בעלי לאחר 2 מריבות בהפרש של חודש עזב את הבית . תבע גירושין. בתביעתו הראשונית כתב רק שנמאס לו שהוא עושה עבודות בית ונאלץ לטפל בתינוקות. שאני קשה ושולטת משלטה מרות בבית . הוא עבד. לדיון הגיע מצוייד בעורכת דין וכתב תביעה חדש. בו פורט כי אני מתרועעת עם גברים . נוהגת לגנוב ממנו כספים ולכן נכנס לחובות . במריבה הראשונה שלנו שיצא מהבית ב 10 בלילה ולא רציתי שיצא . הוא הקליט אותי. בהקלטה אני דורשת ממנו לחזור לשמור על התינוקות בני שנה כיוון שכביכול אני אמורה לצאת . זה היה תירוץ שיחזור. הם טענו שבהקלטה ישמעו כמה שאני מקללת ומאיימת . יתכן כי מאוד כעסתי על שיצא והשאיר אותי לבד. לאחר אותה מריבה הוא חזר אחרי יומיים לבית והשלמנו. הכל היה יפה . אפילו נהג להגיע למקום עבודתי עם א. צהריים ולשבת איתי . כמו כן שלח לי אס אמסים אוהבים . עד למריבה השניה שבא עזב ועד היום לא חזר. ותבע גירושין וכו. השאלה : האם בית הדין ישתכנע שהקלטה שעשה . היא בזמן כעס. ולכן לא רלוונטית שכן לאחריה השלמנו ואף קיימנו יחסים והכל היה וורד. עד למריבה האחרונה בא כאמור עזב לגמרי. כהוכחה אוכל אם יסכימו להביא את העובדים שראו אותו מביא ארוחות ואס אמ אסים ששלח . המוכיחים את אהבתו. השקרים שטען שהם בגדר ממש העלבה ואין להם קשר למציאות על שאני מתעסקת עם גברים ברחוב ושאני יוצאת לבלות בלילות ואולי עם גברים ... מה שלא נכון בכלל . אני מוכנה לשבת במכונת אמת אם יהיה צורך ... כיצד אוכל להוכיח שאני לא נוהגת לצאת ולא להתרועע עם גברים..... מה שאני לא עושה.... וכן לגבי הגניבה שהאשים אותי כביכול . משכורתי בשמך כשנה שלמה נכנסה לחשבונו הפרטי ומשם התנהלנו. כ. אשראי וכו.

    • תגובה
      טו"ר הרב אביעד אושרי | 26/09/2008 16:48

      שאלתך - אני חייב לציין שהיא ארוכה ומלאה באמוציות וזהו תהליך טבעי לאחר דיון שאני מבין שלא היה קל בעבורך. ולשאלתך, בעניין ההאשמה כביכול הינך מתרועעת עם גברים, לא את היא זו האמורה להוכיח את צידקתך אלא הוא אמור להוכיח את טענתו וכל זמן שאינו מוכיח את טענתו ביה"ד לא יתייחס לטענותיו ולא כלום. בעניין ההקלטה בהלכה יש חילוק בין סוגי הקללות ולא כל קללה יש בה בכדי להפסיד מן האשה את כתובתה, ובהתנהלות נבונה מצד בא כוחך ניתן בכלל לחמוק מלהתעמת עם התקרית תוך שימוש בתקתיקה של התעלמות ומעבר לנושא אחר שישמע מהותי וענייני יותר בהצלחה הרב אביעד אושרי טוען רבני ומגשר משפטי

      • תודה רבה על התגובה להוסיף כי
        לירון | 26/09/2008 17:02

        אנו נשואים שנה וחצי בלבד ולנו תאומים בני שנה ... מאז חודש שבעלי עזב לאחר מריבה שניה וזה בגלל שלא הסכמתי לו לצאת לבלות בימי כייף של העבודה ... כי לא רציתי אולי קנאתי . אני אוהבת אותו מאוד ומאוד מאוד מוכנה לעשות הכל לשלום בית. אני חוששת שמא רוצה באחרת אולי ממקום עבודתו ובגלל זה התעקש כל פעם להשתתף בימי כייף כאלה... מאז שנישאנו הכל היה יפה מאוד וגם הוא אהב אותי לא יודעת מה השתבש . אך מאז שהגיש את התביעה הוא בכלל אל התקשר לקטנים ולא שאל לשלומם . הוא צייר אותי כרודנית רק בגלל שלא רציתי שיישתתף בימי הכייף... אני כמובן ברחתי בדרך התפילות ולקחתי עלי מספר הלכות ומצוות .. בדקתי מזוזות . קבלתי את ברכותו של כבוד הרב דוד אבוחצירא בנהריה . כבוד הרב ישראל לאו. ועוד אחרים . לקחתי על עצמי את קיום טהרת משפחה בעתיד . אני רק מחכה שיבוא אך נראה שהוא ממש להוט לצאת מהמערכת. הוא טען שאני יוצאת לבלות לילות שלמים זה שקר יצאתי אולי פעמים עם חברה לקניון לעוגה וקפה . ובהקלטה אני אכן מבקשת ממנו שישוב לבית כביכול כדי לשמור על הקטנים שכן אני אמורה לצאת דחוף .. אך עשיתי זאת רק כדי שיחזור הביתה. .. האם הדיינים יחשבו שזה שאני צועקת לו שאני צריכה לצאת יחשב כאילו נהגתי לצאת תמיד מה שלא נכון בכלל . וחברתי תוכל להעיד... אנא אם אפשר עוד עצה .. ושבת שלום והמון תודה רבה!!1 לירון

        • הרב צודק בתגובתו את כרגע לא במצב נפשי רגוע ואת
          רנה | 27/09/2008 13:34

          מאוד מבולבלת ,כאשר בעלך הגיש את בקשתו הראשונה הוא כנראה עשה זאת ללא עו"ד,וכאשר לקח עו"ד כל הטקטיקה שלו השתנתה הם מנסים להקדים תרופה למכה ולצייר אותך בדרך שתתאים להם כדי שיהיה בידם נשק לתקוף אותך בבית הדין אז קודם את חייבת להרגע למרות שקשה 2.להשיג לך עו"ד אים את לא יכולה פני לסיוע המשפטי לקבל עו"ד מהמדינה3.תפתחי חשבון בנק רק על שמך ותעבירי לשם את המשכורת4.תגישי תביעה מידית למזונות זמניים עבורך ועבור הילדים והוצאות טיפול ,אים הוא לא כרך את התביעה כדאי לך לעשות זאת בבית המשפט למשפחה,חשוב שתשיגי עו"ד טוב שינחה אותך נכונה

        • תגובה
          טו"ר הרב אביעד אושרי | 27/09/2008 23:40

          ראשית אני רוצה להרגיע אותך, הדיינים רובם ככולם אנשיפ פקחים חכמים ומנוסים והם רגילים לשמוע לא מעט השמצות והטחת האשמות מהאשמות שונות כך שלא כל מה שמוכרים להם במהלך הדיון אכן הם קונים. אני אישית הייתי מציע לך לקחת ייעוץ ויצוג מקצועי, ואם יורשה לי אני אומר כי היות והתיק שלך מתנהל בביה"ד הרבני הדבר הטוב ביותר שתפני לייעוץ אצל טוען רבני הבקי בנבכי ביה"ד הליכותיו והילכותיו, מה שעשוי לסייע לך מאוד הן נפשית והן רגשית ותתפלאי לשמוע שגם כלכלית, מחיר הגירושין אמנם יקר אבל מחירה של טעות בגירושין יקר הרבה יותר. בהצלחה

          • תודה לך
            לירון | 28/09/2008 09:59

            האם אתה יכול להמליץ על טוען רבני שכזה באיזור חיפה שבקי ומכיר ויודע אחזור ואציין שמצב זה שנקלעתי אליו הוא לא מתוך בחירה ואין אנייודעת מה מניע את בעלי פשוט להתעקש כל כך . הן רק לפני זמן קצר אהב כל כך אתהילדים אותי וכן הוא שלח לי על כך אס אמ סים קצת לפני שרבנו. אני ממש ממש רוצה להחזיר את הגלגל לאחור לתקן לסדר הן תמיד אפשר לפרק אבל למה בפתאומיות כזו . נישאוין הן עליות וירידות אך צריך לדעת ג ם לוותר על האגו ולשמור על איזון אני מוכנה לכל נסיון של שלום בית למען הקטנים למען אהבתנו . כי אני אוהבת את בעלי מתגעגעת מאוד וקשה לנו בלעדיו. תודה לך. בברכת שנה טובה לירון

            • שלום בית - דיני משפחה
              עו"ד מ. חשמונאי | 28/09/2008 11:15

              לירון שלום, מתוך תקווה שאכן תוכלי להציל את נישואייך, שיקלי היטב לאן לפנות, שכן ייתכן מאוד שעדיין ניתן לתקן את הדברים. נסי לפנות ליעוץ אישי באתר, וישתדלו לסייע בידך ככל האפשר בברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת