פיצוי בגין עוגמת נפש

  • עגמת נפש בגין חיוב שגוי חוזר של חברת אורנג'
    אלכס | 09/03/2011 15:55

    רכשתי מחברת אורנג' אינטרנט לחודשיים התנסות ללא התחייבות, החזרתי כדין את העסקה לפני תום החודשיים. חודש לאחר מכן חוייבתי בסך 170ש"ח על האינטרנט שלא קיים אצלי כלל. יצרתי קשר עם החברה בנוגע לטעות, הם אמרו לי שאני צודק והטעות שלהם ושהם יחזירו לי את הכסף. חודש נוסף לאחר מכן חויבתי בסך 1024ש"ח על חיובים שונים בקשר לאינטרנט, יצרתי קשר שוב עם החברה בנוגע לטעות, הם אמרו לי שאני צודק והטעות היא שלהם עוד פעם ושהם יחזירו לי כמובן את הכסף. הטעויות שלהם הכניסו אותי למינוס בבנק שנמשך חודש, ולבסוף הם החזירו לי את הכסף חלק בזיכויים בחשבוניות וחלק בבנק. כמה אני יכול לדרוש פיצוי על עגמת נפש?

    • פיצוי בגין עוגמת נפש
      עו"ד ש. בייזר | 10/03/2011 12:12

      לטעמי מדובר על מאות ש"ח ספורים. כמובן - אם נגרם נזק אחר, ניתן לתבוע גם אותו. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום