ביטול עסקה לרכישת סלולר

  • ביטול עיסקא עם חברת סלולר
    רפי | 09/03/2011 14:51

    עיסקא לרכישת מכשיר והצטרפות לתוכנית תקשורת שנעשתה עם חברת סלולר, ולאחר שנחתמה העיסקא נאמר ללקוח שהמכשיר יכול לשלוח תמונות רק בתוך הרשת של אותה חברה בלבד. איך ועל סמך מה ניתן לדרוש ביטול העיסקא, והאם אפשר רק על סמך תקנות ביטול עיסקאות, או שיש לקשור את זה לסיבה הקשורה למה שנאמר אחרי החתימה בנוגע לתמונות.

    • ביטול עסקה לרכישת סלולר
      עו"ד ש. בייזר | 10/03/2011 12:10

      שלום רב, במידה ועומדים בתנאי התקנות לביטול עסקאות - הכי פשוט להתבסס עליהם. במידה ולא, יש לבחון האם ניתן לטעון הטעייה או הפרת הסכם, המקנים זכות ביטול. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום