ביטול עסקה עם הוט

  • תוך כמה ימים ניתן לבטל עסקה בהוט?
    גולן | 09/03/2011 04:42

    שלום,במידה והזמנתי שירותי כבלים וחיברו אותי לכבלים.תוך כמה ימים אני יכול לבטל את העסקה מבלי לשלם קנס?מחברת הוט.תודה

    • ביטול עסקה עם הוט
      עו"ד ש. בייזר | 10/03/2011 12:03

      שלום, לפי תקנות ביטול עסקה, ביטול עסקה עם חברת הוט צריך להיות: "בתוך 14 ימים מיום עשיית העסקה או מיום מסירת חוזה בכתב או מסמך בכתב כאמור בסעיף 13ג(ג) לחוק, לפי המאוחר, בין אם הוחל במתן השירות ובין אם לא ואף אם העסקה היא לתקופה קצובה".