טיפול להסרת שיער

  • פיצוי על הסרת שיער לא יעילה
    שי | 08/03/2011 18:49

    שלום לך. אני התחלתי טיפולים להסרת שיער לפני 4 שנים ברשת נטורפיל. בהסכם הטיפולים נרשם, הגדרת המונח הסרת שיער כהקשר להתחייבות החברה משמעותו עד להגעה לשלב של שיערה פלומתית ו/או חסרת פיגמנט. כמו כן מצויין כי הובהר לי שיש לחזור על הטיפול מס' פעמים, בפרקי זמן שייקבעו ע"י הרופא המטפל, כדי לקבל תוצאות טובות יותר. מס' הפעמים, שאין לדעת כמותם, תלוי בסוג השיער ואופן צמיחתו, בגוון העור, הרקע ההורמונלי ובאיזור המטופל. הוסבר לי שלא ניתן לדעת מראש את מס' הטיפולים שיידרש. אני שילמתי סכום של 10,998 שקל על 5 איזורים בגוף ל-12 טיפולים לכל איזור. במהלך הזמן שעברתי הטיפולים החברה פשטה את הרגל והחליפה בעלים ובשל כך נדרשנו אנו הלקוחות לשלם סכום נוסף מהחוזה הראשוני שחתמנו. אני שילמתי 2,380 שקלים נוספים, ומס' הטיפולים הכולל שלי הורד ל-10. עשיתי את הטיפולים במשך כל הזמן הזה עד לפני כחצי שנה, והשיער שלי צמח מחדש כל פעם, לאותו מצב הראשוני. זה די מייאש וברצוני לשאול מה הסיכויים לזכות בתביעה מול הרשת, ומה הסיכונים, כלומר, מה עלות העו"ד אותו איאלץ להשכיר, אם בכלל. אשמח לתשובה.

    • טיפול להסרת שיער
      עו"ד ש. בייזר | 09/03/2011 00:06

      שלום שי, אני מציע לך להראות לעו"ד את ההסכם ולהתייעץ איתו. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום

      • תודה על התגובה  לת
        שי | 10/03/2011 20:18