ביטל קורס

  • ביטול השתתפות בקורס שהחל
    אוריתי | 08/03/2011 17:48

    שאלה לי, לפני כחודש נרשמתי לקורס שהתחיל לני יומיים. אחרי המפגש הראשון אני לא מצליחה להתחבר וחשבתי אולי לבטל. האם יש לי סיכוי לקבל את כספי או לפחות חלק בחזרה לפי החוק? בתקנון (שכמובן אני חתומה עליו ): ) כתוב כי לאחר תחילת הקורס לא יהיה ניתן לקבל כסף בחזרה. אודה לכל עזרה

    • ביטל קורס
      עו"ד ש. בייזר | 08/03/2011 23:53

      ערב טוב, התקנון הוא המחייב זולת אם מדובר בקורס פסיכומטרי, שאז יש חוק מיוחד המתייחס לביטול ההרשמה לקורס. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום

      • תודה ושאלה
        אוריתי | 09/03/2011 09:36

        תודה על ההתייחסות. לא מדובר בפסיכומטרי, האם החוק החדש של ההחזרים לא מתייחס לזה? איך ייתכן שהתקנון שלהם "עוקף" את החוק? אודה להבהרה בעניין. שוב תודה רבה!

        • ביטול רישום לקורס לפי תקנות ביטול עסקה
          עו"ד ש. בייזר | 09/03/2011 11:10

          לפי תקנות ביטול עסקה ניתן לבטל רישום לקורס: "בתוך 14 ימים מיום עשיית ההסכם ובלבד שהביטול ייעשה 7 ימים שאינם ימי מנוהח לפחות, קודם למועד תחילת השירות" שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום

          • סליחב על הקושי בהבנה
            אוריתי | 09/03/2011 13:47

            אך אם אני מבינה נכון לפי החוק הזה-ברגע שהקורס התחיל אין לי זכות לביטול וקבלת הכסף?? אפילו אם מדובר רק בשיעור אחד שנכחתי מתוך 24?הבנתי נכון? תודה לך