ייצוג בבית משפט לתביעות קטנות

  • האם אוכל ע"פ חוק לתבוע בשם אבי ואמי?
    גל | 08/03/2011 16:30

    לפני כשבוע כתבתי כאן בפורום על מקרה שבו צמד שיפוצניקים ממש רימה את הוריי לפני כ-6 שנים, ושאלתי לגבי חוק ההתיישנות במקרה שכזה.כעת ברצוני לשאול האם אוכל ע"פ חוק לתבוע את הצמד בשם אבי ואמי ולהגיש את התביעה מצידי ועל שמי. האם זה קביל בבית משפט או שאבי או אמי יצטרכו לעשות כן.הייתי שמח מאוד לטפל בעניין בעצמי, אף ע"פ שאין שום מגבלה אובייקטיבית שמונעת מאבי או אמי להתעסק בתיק.תודה רבה מראש,גל

    • ייצוג בבית משפט לתביעות קטנות
      עו"ד ש. בייזר | 08/03/2011 23:41

      שלום רב, בבית משפט לתביעות קטנות יכול אדם, באישור בית המשפט לתביעות קטנות, לייצג בעל דין, אם בעל הדין ייפה את כוחו לכך וייפוי הכוח הוגש לבית המשפט לתביעות קטנות, זולת כאשר: (1) אם המייצג עוסק בייצוג בדרך קבע; (2) אם הייצוג נעשה במהלך הרגיל של עסקיו של המייצג; (3) אם הייצוג נעשה בתמורה. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום