שלום כרמית

  • איחור באספקת מוצרים
    כרמית | 08/03/2011 14:24

    בתאריך 12.1.2011 רכשתי סלון, שולחן סלון ומזנון. הובטח לי כי תוך 21 ימי עבודה תסופק הסחורה. סך כל הזמנה 5300 ש"ח כולל הובלה. שולמו 1000 ש"ח כמקדמה. לאחר יותר מ 21 ימים הגיע רק חלק מהסלון ללא חלק נוסף שנקרא הדום (לרגליים) ושולחן הסלון הגיע עם שריטות!! בשיחה מאוד לא נעימה עם בעל המקום הובטח כי השולחן יוחלף ושאר הסחורה תסופק תוך שבוע. חובה לציין גם שבעל החנות ניתק את הטלפון באמצע השיחה כי כנראה לא היה מתאים לו לשמוע את תלונותיי. ולמרות כל זאת לאחר השיחה שילמתי עוד 2300 ש"ח על הסחורה שכבר אצלי + הובלה בנוסף כמעט כל יום אני מתקשרת אליו וחוץ מתירוצים אני לא מקבלת כלום. היום 8.3.2011 עדיין לא קיבלתי את הסחורה שלא סופקה. מיום שהזמנתי את המוצרים לא היה בביתי סלון ונאלצנו לשבת על שמיכות מכיוון שזהו בית חדש ועברנו להתגורר בו מספר ימים לפני הזמנת הסלון. מה עליי לעשות בכדי לתבוע את העסק? והאם ישתלמו לי כל הריצות לעו"ד ובתי משפט

    • שלום כרמית
      עו"ד ש. בייזר | 08/03/2011 23:30

      לא הבנתי מה הגיע ומה לא הגיע מההזמנה שלך. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום

      • שי
        כרמית | 09/03/2011 08:36

        ניסחתי מחדש את ההודעה ושלחתי שוב בשם כרמית .א.