תשלום עבור חבילת גלישה

  • האם לאחר גניבת אייפון יש לשלם עבור חבילת הגלישה ??
    זאב | 08/03/2011 14:18

    מכשיר אייפון חדש שרק נרכש, נגנב. יחד עימו בעיסקה יש חבילת גלישה,מילא שיש לשלם עבור המכשיר אבל האם אני חייב לשלם עבור חבילת הגלישה למרות שקניתי מכשיר פשוט אחר שאין לו גלישה כלל. מדובר בכסף רב כ-2000 ש"ח על פני 3 שנים.

    • תשלום עבור חבילת גלישה
      עו"ד ש. בייזר | 08/03/2011 23:24

      שלום זאב, זה נשמע לי בלתי סביר בעליל. אל תסכים לשלם עבור חבילת הגלישה. בכל מקרה - בדוק טוב את פרטי ההתקשרות שלך עם חברת הסלולר. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום