תביעה נגד הוט

  • תביעה נגד הוט
    א | 08/03/2011 11:47

    שלוםלפני מספר חודשים הוט העבירו אותי לחבילת בסיס בגלל בעיה עם ההו"ק (חתימה לא תקינה). כתוצאה מכך יצא לי לשלם 400 שח מעבר למה שהייתי צריך שסכום זה התפרס על כמה חודשיםאחרי שסידרתי את ההו"ק שבכלל הייתה של הטלפון ולא של הטלוויזיה הוט החזירו לי את הטריפל לפי הסכום התקין ואז הנציגה שחזרה אליי מספר רב של פעמים ואמרה שהיא בודקת אפשרות של זיכוי סוף סוף אישרה זיכוי 400 שח.אלא שהיום בדקתי מה עם הזיכוי והוט אמרו שהיא לא הבטיחה ושהם בדקו מולה אלא שהיא הבטיחה זיכוי על ההפרש - כמובן שהנציגה לא יודעת להגיד לי למה היא מתכוונת ב"הפרש" למרות ששאלתי בצורה פשוטה איזה הפרש. אני שוקל לתבוע אותם על הסכום הזה ולהישאר לקוח שלהם מכיוון שהם לא הסכימו לשחרר אותי מההתחייבות. רציתי לציין שגם הנציגה אמרה שהנציגה שהבטיחה לי זיכוי היא מנהלת וכשדיברתי איתה היא אמרה לי שהיא לא כזאת השאלה אם אני יכול לתבוע בתביעות קטנות או שזו מלחמה אבודה?

    • תביעה נגד הוט
      עו"ד ש. בייזר | 09/03/2011 00:12

      ערב טוב, כמובן שאתה יכול לתבוע, טענך טובה. אינני יכול להעריך את סיכויי הצלחתך. השאלה היא למי בית המשפט יאמין - איזו גרסה עובדתית הוא יקבל. שי בייזר,עו"ד מנהל הפורום

      • תודה שי זה מה שאעשה.
        אלדד | 14/03/2011 19:20

        כמובן שאתבע את הוט מזל שתיעדתי הכלאני ממש מקווה שהם ילמדו.

    • שלום א
      HOT פניות הציבור | 09/03/2011 10:34

      שלום א,ברצוננו לבדוק לעומק את תלונתך ולדאוג שנציג בכיר יחזור אליך. לשם כך, אנא פנה אלינו לכתובת hot.service@hot.net.il בציון שם מלא, פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.בברכה,HOT פניות הציבור