אי אספקת שירות

  • קבלת שירות ממי שסיפק לי מוצר
    אילן | 08/03/2011 00:04

    בהיותי צרכן של אמישראגז, רכשתי מפזגז מייבש כביסה הפועל על גז. לפזגז לא הייתה כל בעיה לספק לי את המוצר ואף לעמוד בתנאי האחריות שניתנה לשנה. והנה עתה, כשאני נדרש לרכוש מהם חלף למייבש (צינור שרשורי) הם מתנערים בתואנה ש"איני לקוח פזגז". מעבר לכך שזו חוצפה שלא תאמן, באיזה הליך אני יכול לכפות עליהם מתן השירות? ובכלל, האם במקרה כזה איני נחשב לקוח פזגז לעניין מכונת הייבוש הזו שמסופקת בלעדית על ידם? ומה יהיה כשאזדקק לתיקון - הם מן הסתם יסרבו לשלוח טכנאי מיומן שלהם.

    • אי אספקת שירות
      עו"ד ש. בייזר | 08/03/2011 23:19

      שלום אילן, לטעמי מדובר באפליה פסולה. ניתן לבקש מבית משפט לתביעות קטנות לתת צו לתיקון המוצר. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום

      • מדובר בקבלת שירות לאחר שנת האחריות
        אילן | 23/05/2011 07:33

        עו"ד בייזר שלום ותודה על תשובתך! אני רק רוצה לחדד: המצב כיום הוא שתקופת האחריות חלפה זה מכבר. המייבש אצלי כבר כ - 3.5 שנים. האם עדיין החברה שסיפקה לי את המוצר מחוייבת לתת לי שירות בגינו?