התראה על חריגה

  • חברת אורנג
    ישראל ריינשטיין | 05/03/2011 20:40

    נסעת\י לארה"ב ביקשתי חבילה זולה ורכשתי מהם נאמר לי כי במידה ואגלוש מעבר לחביחה אקבל התראה ואכן לא קיבלתי התראה בו בזמן שהותי בארה"ב פניתי למוקד בארץ ונאמר לי כי יש לי עדין זמן בחבילה. חזרתי ולתדהמתי קיבלתי חשבון בסכום של 4500.00 ש"ח אני מנסה לחבור אליהם אך ללא הצלחה לבסוף הם מוכנים ללכת לקראתי בזיכוי של 700 ש"ח מה עלי לעשות (פנו בשמי בארץ לאורנג בזמן שהותי בארה"ב ונאמר לאשתי שהם לא בנויים לבדוק השבונות וכי עי לבדוק זאת ומי שאמר לי כי ניתן לא יודע מה הוא אומר )שילמתי את השבון האם ניתן לתבוע אותם על כך כי לא נתנו דבר אמת וכי אני מבקש לדעת על מה החיובים לא ניתן לקבל מהם אינפורמציה. כל מאמצי עלו בתהו עד היום.

    • התראה על חריגה
      עו"ד א. מירוז | 05/03/2011 22:25

      אם אכן, ניתנה לך התחייבות שהחברה תתריע בעניין חבילת הגלישה והיא לא עשתה זאת, אתה זכאי לפיצוי הוגן בגין כך. מוצע שתשלח להם מכתב התראה, ובמידת הצורך, תגיש נגדם תביעה בת"ק.