לאחר יותר משנתיים...

  • החזר כספי לתלמיד לאחר שנתיים
    מירי | 05/03/2011 15:16

    שלום רב, אני מעבירה שיעורים פרטיים במחשב. בסוף שנת 2008 שילם תלמיד שלי עבור 8 שיעורים. הוא למד 5 שיעורים ויותר לא הגיע מסיבות אישיות שלו. לפני כשבועיים התקשר (בסוף פברואר 2011) ורצה לחזור וללמוד את שלושת השיעורים. היות ואני עמוסה ולפני גם ארועים אישיים כולל חתונת בני הודעתי לו שכרגע ניתן לקבוע לסוף מאי תחילת יוני השנה. כשבוע לאחר שיחת הטלפון קבלתי מכתב עם חשבונית ודרישה להחזיר את הכסף עבור השיעורים שלא הגיע אליהם. כשהתקשרתי אליו לפשר הבקשה המוזרה לדעתי הוא איים שאם לא אשלם יפנה לתביעות קטנות וטרק לי את הטלפון בפנים. האם יש לו איזושהי עילה לבקשה???

    • לאחר יותר משנתיים...
      עו"ד א. מירוז | 05/03/2011 22:04

      בהתחשב בפרק הזמן שחלף והועבדה שאת מוכנה לתת לו את השיעורים ששילם בגינם, אני בספק רב לגבי סיכויי התביעה, אך אין לדעת בוודאות.